Over ons

Ontstaan

Meers-Reggers of Mereg bvba is een bloeiend familiebedrijf dat met vakmanschap onderhouden wordt door Kevin en Bertho Meers. We zijn een innovatieve onderneming met jarenlange ervaring in tuinbouw automatisering en betrouwbare partner in de sector.

Mereg levert duurzame oplossingen voor de presentatie van je winkel of de inrichting van je bedrijf. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgen voor een gewenst resultaat binnen elke tuinbouwonderneming. Mereg biedt oplossingen voor presentatie- en kweeksystemen, scherminstallaties op maat van je gewas, totaalprojecten en tuinbouwbenodigdheden voor groothandel.

In overleg met de klant zoeken wij naar de meest geschikte manier om je gewassen te presenteren.

Ontstaan

Toen het allemaal begon

In 1972 werd Meers-Reggers of Mereg nv opgericht door de heren Leon Meers, Bertho Meers en Damien Reggers. Het begon allemaal met het telen van champignons, maar al snel werden de activiteiten uitgebreid met het plaatsen van scherminstallaties op maat. Eenmaal de smaak te pakken, besloten ze binneninstallaties aan het dienstenpakket toe te voegen. Later is het bedrijf overgeschakeld van een naamloze vennootschap naar een bvba. Tot op heden wordt het bedrijf met passie voor het vak onderhouden door de familie Meers.

Recentste nieuws